На Харківщині судитимуть чоловіка, який стріляв у відпочивальників

На Харківщині судитимуть чоловіка, який стріляв у відпочивальників

КИЇВ. 25 вересня. УНН. На Харківщині судитимуть чоловіка, який стріляв по компанії відпочивальників, в результаті чого загинула людина. Про це повідомляє УНН із посиланням на прокуратуру Харківської області.

"За погодженням з Лозівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 53-річного раніше судимого чоловіка за фактом умисного вбивства та незаконного носіння вогнепальної зброї (п. 1, п. 7 ч. 2 ст. 115; ч. 2 ст. 15, п. 1, п. 7 ч. 2 ст. 115; ч. 1 ст. 263 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що у червні 2020 року мешканець Барвінківського району в лісопосадці сварився з групою відпочивальників і вимагав відвезти його додому.

"Почувши відмову, він дістав вогнепальну зброю та здійснив декілька пострілів у бік відпочиваючих, через що загинув 26-річний чоловік, а 36-річний чоловік зазнав тілесних ушкоджень. Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі", - повідомили в прокуратурі.

Джерело: https://www.unn.com.ua/uk/news/1893657-na-kharkivschini-suditimut-cholovika-yakiy-strilyav-u-vidpochivalnikiv