Стрілянина за участю іноземців у центрі Києва: повідомлено про підозру 19-річному чоловіку

Стрілянина за участю іноземців у центрі Києва: повідомлено про підозру 19-річному чоловіку

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Правоохоронці повідомили про підозру 19-річному чоловіку, який стріляв під час руху колони авто з іноземною символікою у центрі столиці. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у місті Києві, інформує УНН.

"Правоохоронці повідомили про підозру молодику, який стріляв під час руху колони авто з іноземною символікою у центрі столиці. Найближчим часом в суді розглянуть клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному", - йдеться у повідомленні.

Як нагадали у поліції, у неділю до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Грушевського рухається колона автівок з іноземною символікою та чути постріли. На місце події відразу виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативні групи Головного та Печерського управлінь поліції.

Правоохоронці зупинили 6 автівок у Солом’янському районі, в яких перебувало 14 іноземців. У ході з’ясування обставин встановлено, що до стрільби причетний 19-річний громадян іншої держави. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Правопорушнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Пізніше патрульні знайшли два автомобілі, на яких пересувались особи, ймовірно, причетні до стрілянини у центральній частині міста за участю іноземців.

Джерело: УНН