У Києві за розбійний напад на підприємця під час спецоперації затримали двох осіб

У Києві за розбійний напад на підприємця під час спецоперації затримали двох осіб

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. У центрі столиці за розбійний напад на підприємця, який обмінював валюту, затримали двох осіб. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передає УНН.

“13 жовтня близько 18:30 на бульварі Лесі Українки двоє невідомих осіб вчинили напад на підприємця, який обмінював валюту. Погрожуючи потерпілому предметом, схожим на гранату, вони заволоділи сумкою з грішми, після чого втекли з місця злочину на автомобілі. Під час втечі нападники протаранили декілька транспортних засобів та неодноразово створювали аварійну ситуацію на дорозі. За результатами спецоперації, проведеної співробітниками Нацполіції України, автомобіль втікачів вдалося заблокувати на вулиці Хрещатик, а самих нападників затримати”, — йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, затримані виявилися двоє громадян України, уродженці Грузії, раніше судимі за майнові злочини.

“Наразі вказаним особам готується повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Перевіряється причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на території Києва та в інших регіонах України”, — додали в прокуратурі.

Як повідомляв УНН, раніше про затримання на Хрещатику в Києві розбійників, які грабували валютників розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Джерело: УНН